Actualidad Noticias

XIV Edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser,

Els dies 9, 10 i 11 d’noviembre Alcàsser celebrarà la XIV edició de la MOSTRA AGROALIMENTÀRIA i COMERCIAL “SABERS I SABORS”. La Regidoria de Promoció Econòmica, ha contat amb l’estreta col·laboració de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser – AECA, associació que aglutina gran part dels comerços locals. Aquesta col·laboració ha fet possible superar la participació d’anys enrere, amb mes de 60 expositors: 30 comerços, 17 entitats i 15 estands gastronòmics. Els comerços, associacions, entitats, bars i restaurants, tots ells són motors de l’economia local, atès que tot els es s’inverteix en ells, torna a revertir en l’economia local d’Alcàsser. Esta XIV Edició serà un magnífic mostrari per a donar a conèixer el millor dels seus productes, serveis i gastronomia, amb la gran hospitalitat dels alcassers i alcasseres a tots els visitants.
XIV Edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser,

Àrea de Promoció Econòmica

Nota de premsa XIV Mostra “Alcàsser, Sabers i Sabors”

 


Els dies 9, 10 i 11 d’noviembre Alcàsser celebrarà la XIV edició de la MOSTRA AGROALIMENTÀRIA i COMERCIAL “SABERS I SABORS”.


La Regidoria de Promoció Econòmica, ha contant amb l’estreta col·laboració de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser – AECA, associació que aglutina gran part dels comerços locals. Aquesta col·laboració ha fet possible superar la participació d’anys enrere, amb mes de 60 expositors: 30 comerços, 17 entitats i 15 estands gastronòmics.

Continuant amb la campanya de dinamització del comerç local, encetada fa uns mesos amb diverses accions, s’han gravat als comerços, bars i restaurants que participen en l’edició 2018 uns vídeos promocionals individualitzats de curta durada. Estos breus vídeos tindran gran difusió en les xarxes socials al llarg dels dies previs a la Mostra i la seua finalitat és la de continuar posant en valor les característiques que li són pròpies, com l’atenció personalitzada al client, qualitat i servei de proximitat.

Els comerços, associacions, entitats, bars i restaurants, tots ells són motors de l’economia local, atès que tot els es s’inverteix en ells, torna a revertir en l’economia local d’Alcàsser. Esta XIV Edició serà un magnífic escaparate per a donar a conèixer el millor dels seus productes, serveis i gastronomia, amb la gran hospitalitat dels alcassers i alcasseres a tots els visitants.

Al llarg de tot el cap se setmana s’han organitzat un fum d’activitats per a majors i menuts: actuacions musicals de l’Escola de Música Sta. Cecília; Taller Artesanal de Fang per als menuts; Performance de l’Alumnat del Taller Municipal de Teatre; emetrem en directe el programa de ràdio “Somos Así” de l’emissora Gestiona Ràdio València 107.1 FM; i un simulador de bolcada de cotxe de l’Autoescola Galera ens demostrarà la importància de la seguretat al volant.


Viurem la recreació d’un Mercat Medieval, a càrrec de la empresa Balconet, amb gran experiència en grans fires medievals. Al llarg del cap de setmana conviurem amb artesans, mercaders, joglars, teatre de carrers, cercaviles musicals, i un gran espectacle per al dissabte per la nit que encantarà a grans i menuts.


Cal destacar la gran oferta gastronòmica que acompanya a la Mostra 2018. Gaudirem de l'espai gastronòmic “Del Tros al Plat”, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme de València, on els bars, restaurants, forns tradicionals i entitats del municipi ens oferiran la millor cuina amb plats tradicionals i tapes que seran del gust de tots els públics

I diumenge 21 a les 11 h tindrà lloc la IV edició del Concurs Gastronòmic “Sabors del Món” en l’edifici històric del Mercat Municipal, recentment restaurat. Els premis per als guanyadors estaran dotat de targetes regal de Caixa Popular per a comprar exclusivament als comerços locals.

 

 

Nuestros servicios

Actualidad Noticias

Calendario comercial

Evento comercial
Festivo hábil para la práctica comercial
© 2021 - Ajuntament d'Alcàsser - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo